Logo

Kalkunbryst i aspic

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 blade husblas
2 ½ dl tør hvidvin
2 ½ dl vand
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk bouillonpulver
Salt og peber
1 spsk sukker
400 g kogt kalkunbryst
2 hårdkogte æg
3 tomater
1 løg
2 kviste dild

Husblas udblødes i koldt vand 10 minutter.
Vin, vand og eddike bringes i kog, bouillonpulver, salt og sukker tilsættes.
Væden knuges af husblasen som derpå opløses i den varme suppe.
Suppen stilles til afkøling.
Kalkunbryst skæres i skiver.
Æggene deles i kvarte, tomater skæres i skiver.
Løget skæres i ringe. Kød, æg, tomater og løg anrettes på et fad og garneres med dild.
Den afkølede let stivnede aspic hældes over.
Anretningen stilles køligt til aspicen er helt stiv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her