Logo

Kammuslinger med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Olivenolie
smør
kammuslinger
hvidløg
persille
salt
lidt rasp

Set en pande med lidt olie og en klat smør i gang.
Når den er varm, kom kammuslingerne, hvidløg persille og salt i og rør lidt rund sådan at de ristes let på alle siderne.
Kom så til sidst lidt rasp på og riste med i de sidste par minuter.

Spis dem varme med brød til.
Kan bruges som tapa.
Du kan også lave lige dele kammuslinger og rejer på sammen måde, eller jomfruhummerhaler...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her