Logo

Kammuslinger stegte, på avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

150-300 g kammuslinger
1 avocado
2 håndfuld plukket salat
basilikumblade
2 spsk sorte oliven
olivenolie
Salt og peber

Skær avocadoen i mindre stykker og anret på et fad med salat og basilikumblade. Drys hakkede oliven på. Lynsteg kammuslingerne i olie på en pande og fordel dem over salaten. Dryp lidt olie - smagt til med citron - over retten og drys salt og peber over. Server med masser af godt brød.

Kom kammuslinger på et spid og steg dem i olie. Pynt spidet med brøndkarse og lidt hakket mild rød chili. Læg spidet på kanten af skålen med tomatsuppe. Det smager skønt og ser smukt ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her