Logo

Karry-porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 gode porrer
olie  
2-3 tsk karry
1 dl cremefraiche eller fløde
salt og peber
 
Rens porrerne godt og skær dem i ringe.
Svits dem i olie i en gryde, tilsæt karry og rør godt.
Kom cremefraiche/fløde i og lad simre i 10 min.
Smag til med salt og peber.
Serveres evt. som frokostret til frikadeller eller andet.
Kan også anrettes på ristet brød og anvendes som tilbehør til stegt laks
sammen med stegte tomater.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her