Logo

Karryrejer på salatbund / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g mellemstore rejer (pillede)
8 blade af icebergsalat
½ dl hønsebouillon
1 lille løg (hakket)
1 fed hvidløg (fint hakket)
½ - 1 spsk karrypasta
250 g sukkerærter
2 spsk friskhakket koriander eller
2 spsk reven citronskal og 3 kviste persille (hakket)

Karrypasta:
½ dl cayennepeber
½ dl vand
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
2 tsk karry
Det mixes i en foodprocessor
Opbevares mørkt og svalt.

Læg salatbladene på fire tallerkener, og stil dem til side. Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stegepande ved god varme. Damp løg og hvidløg, til det er mørt, ca 5 min. Tilsæt karrypastaen. Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 min. Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 min. Tag wok'en fra varmen. Tilsæt frisk koriander, eller hakket persille og citronskal, og anret på tallerkenerne. Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her