Logo

Laksemousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 blade husblas
250 g kogt laks
2 dl fiskesuppe eller bouillon
1 ½ dl piskefløde
1 bdt dild
1 spsk citronsaft
75 g røget laks i skiver

Dildsauce:
100 g kalorielet mayonnaise
1 dl creme fraîche
1 tsk citronsaft
3-4 spsk klippet dild

Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 minutter, tages op og smeltes i vandbad.
Laksen mixes i blender eller kødhakker sammen med fiskesuppe, fløden
og dilden.
Den smeltede husblas røres i, og moussen smages til med citronsaft, salt og peber.
Den røgede laks skæres i ca. 2 cm brede strimler, som lægges i bunden
af små portions skåle.
Laksemoussen fordeles i formen.
Stilles herefter i køleskab i 4-5 timer.

Dildsauce:
Mayonnaise og creme fraîche røres sammen, tilsættes dild og smages til
med salt og peber.

Portionsskålene dyppes 10-12 sekunder i varmt vand og vendes ud på en
tallerken. Server med flûte og sauce til.
Anret evt. på et salatblad - det ser flot ud.
Den røgede laks kan evt. udelades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her