Logo

Marinerede muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6-8 portioner)

2 dåser muslinger (naturel).
Marinade:
1 tsk lys fransk sennep,
1 ½ dl vindruekerneolie,
½ dl hvidvins-eddike,
salt,
1 spsk letknuste, grønne peberkorn (madagascarpeber),
1 stort finthakket løg,
2-3 spsk hakket persille.

Væden hældes fra muslingerne, sennep'en piskes med olie og eddike og tilsættes derpå de øvrige ingredienser - husk, det er vigtigt, at marinaden bliver sammenpidsket omhyggeligt.
Marinaden dryppes over muslingerne og trækker et par timer. Serveres i et lavt aflangt fad, og drysses med løg og persille. Spises med varmt ristet brød.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her