Logo

Oksecarpaccio med estragon-dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 400 g pålægs-tyndt skåret mørt oksefilét
 
1 stor æggeblomme
2 tsk dijonsennep
3 tsk limejuice
3-4 spsk olivenolie
1 skalotteløg
1 bundt estragon
1 bundt rucola-salat
100 g parmesanost i skiver
salt, friskkværnet peber
Italiensk brød
 
Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på fire tallerkener og krydr med
salt og peber.
I en skål røres æggeblomme med dijonsennep, så piskes limejuice i.
Så røres olie i lidt efter lidt og der smags til med salt og peber.
Pil løget og skær det i helt fine tern.
Hak så estragon fint og kom begge dele i dressingen og rør.
Fordel nu dressingen over kødet.
Skyl rucolasalaten og riv den i fine bidder, som fordeles i kanten af
tallerkenerne.
Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesan.
 
Tips: Serveres med en godt italiensk brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her