Logo

Persille-pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort bundt bredbladet persille
1 pot basilikum
200 g blandet smuttede mandler/pinjekerner
en lille teske salt
Et par små sardeller (saltede ansjoser) hvis du kan hitte dem
1-2 fed hvidløg
50 g pecorino/parmesan ost
god olivenolie
 
Mandler, pinjekerner, ost, salt og hvidløg kværnes i en foodprocessor
(skal det være rigtig fint foregår det hele i en stenmorter)
Persille (uden de aller groveste stilke) og basilikun kværnes med (stands
evt maskinen og hjælp med at få det hele ned til knivene)
Olie tilsættes (2-3 dl er ikke for meget) til pestoen, til konsistensen er
cremet, men ikke flydende.
Lad maskinen køre til alt er totalt findelt.

 
Tips: Serveres med friskbagt flûtes eller andet godt hvidt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her