Logo

Pocherede æg med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl græsk yoghurt
4 æg
½ dl eddike
salt
3 fed pressede hvidløg
2 spsk smør
1 tsk paprika
 
Æggene slås ud og kommes forsigtigt i en gryde med kogende vand med salt og eddike.
De pocheres til hviderne er hårde, og tages op på et fad.
Yoghurten røres med hvidløg og salt.
Smørret smeltes, og paprika svitses heri.
Yoghurt og smørsauce hældes over æggene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her