Logo

Pocheret pighvar á la Nage med laksekaviar og friterede porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pighvar:
500 g pighvarfilet (renset og klargjort)
1 dl tør hvidvin
salt og peber
 
Sauce:
2 gulerødder
1 løg
4 dl tør hvidvin
1 spsk tørrede koriander
400 g smør
 
Porrer:
Det hvide af 3 porrer
½ l sojaolie
 
Pynt:
50 g laksekaviar


Pighvar:
Pighvaren udskæres i 4 stykker a 125 g
De udskårne stykker lægges i en smurt gryde med salt, peber og 1 dl hvidvin.
Dampes 5 minutter ved svag varme. Hviler 5 minutter.

Saucen:
Gulerødder og løg skrælles og skæres i tynde skiver.
Urterne kommes i en gryde tilsat 4 dl hvidvin og koriander pakket i gaze. Fonden koges med låg ca. 10 minutter.
Urterne sigtes fra og gemmes.
Gazen med koriander kasseres.
Vinsaucen piskes op med koldt smør og tilsættes de henlagte urter.
Saucen smages til med salt og hvid peber.

Friterede porrer:
Porrerne vaskes godt og skæres i tynde strimler og friteres i den
forvarmede olie til de er sprøde.

Anretning:
Pighvaren anrettes med saucen i bunden og pyntes med friterede porrer
samt laksekaviar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her