Logo

Rejer à la Italien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret eller tilbehør.

150 g rejer
1-2 limefrugter eller ca. 1 ½ dl limesaft
2 spsk soltørrede tomater i olie
4-6 springløg
3-4 selleri
3-4 tomater
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
2-3 spsk olie
3 spsk purløg
3 spsk dild
1 tsk sukker

1. Læg rejer i en mellem skål. 2. tilsæt limesaft og soltørret tomater og sennep bland det godt. 3. hak springløg og selleri og kom det i skålen. 4. tomaterne pilles og grov hakkes og tilsættes. 5. olie,fint hakket hvidløg og sukker røres sammen og tilsættes. 6. purløgen og dilden vendes i til sidst. Husk: sættes på køl en 1 time rør engang imellem i det for at smagen kan brede sig til det hele.

En flot grillet lakse-steak med brød til og på siden lidt flot Italiensk rejealat. Som fyld i en grapefrugt med brød til og lidt sauce verde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her