Logo

Rejer i chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 store kinarejer
4 røde chili i skiver
4 fed hvidløg i skiver
1 dl olivenolie
Evt. hakket koriander eller persille
 
Varm olien op i en sauterpande, tilsæt chili og efter et øjeblik hvidløg og lad riste i 1 minut.
Kast rejerne i og giv dem et minut på hver side.
Drys hakkede krydderurter over og server fx som natmad - med
Det gode brød, hjemmebagt og mangosauce.
 
Det gode brød:
½ l lunkent vand
⅓ pakke gær
6-700 g hvedemel
1 spsk salt
1 spsk Aceto Balsamico
1 spsk knust fennikelfrø (eller dit ynd­lingskrydderi)
1 tsk olie
 
Opløs gæren i vandet, rør ca. halvdelen af melet i og tilsæt salt, vinaigre og krydderi.
Ælt videre og tilsæt hvedemel undervejs, til kon­sistensen bliver som tyk risengrød.
Vend dejen i olie og stil tildækket på køl i en skål til næste dag.
Vend dejen ud på en bageplade, drys lidt hvedemel over og bag i 15 minutter ved 300°, skru ned og giv yderligere 15-20 minutter ved 150°.
 
Mangosauce:
1 mango
2 spsk vinaigre
2 spsk fish sauce
1 fed hvidløg
1 tern ingefær
1 tsk farin
1 håndfuld koriander
1 rød chili
 
Skræl mangoen og kør alle ingredienser på en blender eller food processor.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her