Logo

Rejer på porre-ris-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer på porre-ris-salat

100-200 g rejer - dit valg 

1 grønne peberfrugter
1-2 æbler
1 porrer
1,5 dl parboilede ris
½ stk salathoved, grøn/rød salat

 

Dressing (rækker til 8 pers):
5 dl cremefraiche 18%
6 spsk mayonnaise
1 tsk salt
1 tsk karry
1 tsk citronsaft

Tilbehør: Flûtes.

 

Bland cremefraiche, mayonnaise, salt, karry og citronsaft.

Skær peberfrugterne og æblerne i små terninger og porrerne i meget tynde skiver. Kog risene.

Bland det hele (dressing og grønsager) og læg det på et fad pyntet med salat.

Drys rejerne ovenpå og server lune flutes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (13 stemmer)
Siden er blevet set 11.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her