Logo

Rejeroulade/fiskeroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hel frossen spinat
2 løg
1 tsk salt
peber, revet muskatnød
3 æg
2 dl fløde
75 g flødeost naturel
2 spsk hakket purløg eller dild
6-8 skiver røget laks samt 100 g røget lakserester
rejer efter ønske
hummerhaler efter ønske
kaviar
 
Æggene koges, køles af og hakkes.
Spinaten koges 5–10 min. og køles af
Fløde, krydderierne, purløg og flødeost røres sammen.
Løgene hakkes og blandes i.
Læg de røgede skiver laks på et stykke film.
Smør med den creme der bliver af fløde og flødeost, samt krydderier.
Derefter fordeles lakseresterne lag på lag og man ruller ved hjælp af
filmen.
Rejerouladen kan med fordel laves dagen i forvejen og lægges i
fryseren.
Den tages op 1 time før man vil servere den og skæres i skiver efter 15
min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her