Logo

Salat med andelever, æble, bacon og croutons

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg andelever
300 g bacon
1 stk Icebergsalat ell. lign.(IKKE KINAKÅL !!!!)
200 g spæk
½ sandwichbrød
5 æbler
3 dl god rødvinseddike
100 g bla. friske krydderurter
evt. italiensk "aceto Balsamico"
salt og peber.

1. Salaten skylles og plukkes i mindre stykker, kommes i en skål.
2. Bacon og spæk skæres i fine tern og ristes på en pande med uden fedtstof. De kommes på en si over en skål, således at fedtstoffet opsamles. Stil begge til afkøling.
3. Andeleveren ristes, så den er rosa indeni. Den må endelig ikke være blodig.
4. Sandwichbrød skæres fri for skorpen, og derefter skæres skiverne ud i fine tern. Rist dem i ovnen til de er gyldenbrune.
5. Æblerne skrælles, halveres og kernehuset fjernes. Skær æblerne i små fileter.
6. Rødvinseddike "Aceto Balsamico" indkoges lidt og blandes med det smeltede fedtstof og afkøles, smages til med krydderier og tilsæt evt. friske, hakkede krydderurter.
7. Ved anretningen kommes salaten i en dyb tallerken, andeleveren deles i to og kommes ved. Derpå spæk og bacon i tern, æblefiletterne og marinaden over. Og til sidst de sprøde brød-croutons.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her