Logo

Salatbåde med æggesalat, rejesalat og kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Salatbåde med æggesalat, rejesalat og kyllingesalat

 

Lækre madder, hvor brødet er erstattet af sprøde salatblade. Til forret eller frokost for 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min.

 

#

½ peberfrugt

1 stilk bladselleri

½ rødløg

en håndfuld friske krydderurter efter smag (dild, persille, purløg, oregano, basilikum)

1 dl mayonnaise

½ spsk citronsaft

¼ tsk paprika

1 hårdkogt æg

50-75 g rejer

50-75 g kogt eller stegt kyllingekød

1-2 hoveder hjertesalat

salt og friskkværnet peber

*

 

Rens peberfrugt og bladselleri, og snit dem fint.

Pil redløget og hak det fint.

Skyl krydderurterne, og hak dem med en kniv.

 

Rør mayonnaisen med citronsaft og paprika, og vend de fintsnittede grønsager og hakkede krydderurter i.

Del salaten i tre portioner.

 

Vend hakket hårdkogt æg, rejer og fintsnittet kyllingekød i hver sin portion salat, og smag til med salt og peber.

 

Skyl salatbladene, og tør dem godt.

Læg 5-6 salatblade på hver tallerken og fyld salaterne i.

Kværn evt. lidt ekstra sort peber over, og server

 

TIPS: Du kan krydre de 3 salater med hver sin krydderurt, fx dild til rejerne, estragon til kyllingen og purløg til æggene.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her