Logo

Tarteletter med høns og alternative urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En tartelet er en slags lille tærte. I Danmark laves den often med kylling, høns eller rejers samt asparges. Her laves retten dog med en masse grøntsager som for eksempel sølvbede og porre.

 

8 tarteletter
1 gulerødder
1 porre
1 løg
1 rød chili
3 blade sølvbede
½ fennikel
1 spsk frisk revet ingefær
1 spsk frisk revet hvidløg
2 dl hønsebouillon
½ dl hvidvin
200 g kogt hønsekød i tern
Maizena

Grønsagerne snittets fint og ristes på pande (enkeltvis).
Herefter sauteres ingefær og hvidløg på middelvarm pande, mens dette syder, tilsættes hvidvin.
Når hvidvinen er kogt halvt ned, tilsættes bouillon og der jævnes med Maizena (som er rørt ud i koldt vand).
Hønsekødet og grønsager vendes i saucen. Smag til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her