Logo

Tarteletter med oksehjerte i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 tarteletter.
150 g oksehjerte
3 bagekartofler
35 g tomatpuré
½ tsk paprika
2 kviste timian
1 ½ dl fløde
2 fed hvidløg

Oksehjerte braiseres på et underlag af groft skåret urter (efter eget valg) med 2 dl vand. Oksehjertet skal braisere, til hjertet er mørt. Herefter skæres oksehjertet i tern.
Kartofler skrælles og skæres i tern og ristes i olie på pande, til de er møre.
Hvidløg hakkes og sauteres møre ved svag varme, tomatpuré tilsættes og ristes godt af, drys paprika over.
Fløden hældes på og koges godt igennem.
Der smages til med timian, salt og peber.
De stegte kartofler og oksehjerte vendes i fløden, varmes godt igennem.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her