Logo

Vagtelæg med aioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

18 vagtelæg
6 skiver lyst brød

Aioli:
1 æggeblomme
½ tsk salt
1 tsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 dl olivenolie

Aioli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål. Tilsæt olien under kraftig piskning, først dråbevis siden i en tynd stråle. Pisk indtil mayonnaisen er tyk.
Prik og læg vagtelæggene i kogende vand. Lad æggene koge i 3-4 minutter. Afkøl og pil og server æggene med aioli og ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her