Logo

Varme portobellosvampe med postej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem, enkel og hurtig forret.


4 stk gode store portobello svampe
Trøffelolie
Foie Gras eller "Fransk leverpostej
Salt og peber.
 
Rens svampene og skær stænglen af.
Vend svampene og læg dem på et stykke bagepapir.
Tag små stykker foie gras ( eller postej ) og fordel dem rundt på svampens lameller.
Dryp en ANELSE trøffelolie over svampene.
Drys en anelse salt og friskkværnet peber over svampene og sæt dem i en forvarmet ovn på 150°C.
Ca. 10 min efter, når svampene er bløde er de klar.
Man kan evt. bruge den billige franske leverpostej fra Stryhns istedet for foie gras. (Den er god, da den smelter hurtigt)
Trøffelolien skal dog være en "koncentreret" olie og kan fås i velassorterede supermarkeder i en lille flaske for ca. 50 kr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her