Logo

Varmrøget ørred med honning-sennep creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-300 g saltet ørred
1 rødløg
friske krydderurter dild og purløg
1 citron
1 dl cremefraiche 38 %
1 dl mascapone creme
1 spsk honning
1 spsk Dijon sennep
salt, hvid peber
rucola salat
rygesmuld
 
Ørred:
Den ryges i ca. 15-20 min.
Kødet pilles og benene tages fra.
I en skål blandes kødet med finthakket rødløg og krydderurter.
Smages til med citronsaft, salt og peber.
Honning-sennep creme:
Cremefraiche, mascapone, honning og sennep smages til med salt og peber. Den har bedst af at stå natten over.
 
Tips: Kom cremen i en lille rund form foret med plast film, dernæst fiskeblandingen og lad det stå så det samles anrettes på en tallerken som en flot lille rund sag hvor øverst del er lys og fisken rødlig (smuk) pynt med salat også.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her