Logo

Borsjtj - russisk rødbedesuppe - vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Borsjtj er en russisk rødbedesuppe, der ofte serveres med oksekød. Her er retten dog i en vegetarisk og noget utraditionel udgave, da den blandt andet laves med kokosnød og chili. Retten er let at lave-


Saft af 1 kilo rødbeder
1 lille kokosnød (brug både mælken og kødet)
2 røde peberfrugter
1 pose soltørrede tomater (lad dem trække i vand i 2 timer)
ingefær (tommelfingerstørrelse)
2 store fed hvidløg eller efter smag
1 citron
shoyu tamari (kan udelades)
chili (kan udelades)
persille

*

Rødbedesaft, kokos, ingefær, 1 peber og hvidløg blendes meget fint sammen.
Suppen smages til med citron og (hvis man vil) med shoyu og chili.
Det hældes i en skål og tilsættes hakkede soltørrede tomater og den anden peberfrugt skåret i små tern.
Pyntes med persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FjordrejerFjordrejer er luksus, men til gengæld kan du nøjes med lidt. Er du selv lidt fiks på...
• Perlefiskernes muslingesuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• God CitronsuppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os