Logo

Bruschetta med paprikamørbrad og avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta med paprikamørbrad og avocadosalat

 

Anret kød og salat på store skiver brød til et måltid eller på små hapsere som en forret eller snack til 4-6 personer.

2 personer. Er du alene så halver portionen.  Arbejdstid: 25 min. Stegetid. 20 min.

 

#

300 g afpudset svinemørbrad

½ spsk sød paprika

½ tsk stødt spidskommen

¼ tsk stødt chili

½ tsk farin

salt og peber

1 spsk olie

 

Salat:

1 moden avocado

¼ agurk

1-2 tomater

1 lille rødløg

2-3 stilke frisk mynte eller bredbladet persille

1 spsk lime- eller citronsaft

½ spsk olie

 

Bruschetta:

4 store skiver surdejsbrød

1 fed hvidløg

mynte- eller persilleblade

*

 

Bland krydderier og farin, og gnid det ind i kødet.

Læg det i en lille bradepande med bagepapir, dryp med olie, og sæt kødet i ovnen ved 225 °C varmluft i 12-15 min.

Vend kødet en gang undervejs, og steg, til centrumstemperaturen er 62-63 °C.

Læg kødet på en tallerken, og lad det køle lidt af.

 

Halver avocadoen, og tag frugtkødet ud med en ske.

Vask agurken, halver den, og skrab kernerne ud med en teske.

Vask tomaterne, skær dem i kvarte, og skrab kernerne ud.

Skær alle grønsagerne i små terninger.

 

Pil rødløget, og hak det fint.

Skyl myntebladene, og hak dem.

Bland det hele med limesaft og olie, og smag til med salt og peber.

 

Rist brødet gyldent, og gnid det med det overskårne hvidløgsfed.

Anret avocadosalat og tynde skiver mørbrad på brødet, og pynt med mynteblade.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her