Logo

Laksepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksepande

 

Spar på opvasken, og lav denne dejlige fiskeret med det hele på en pande.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 20 min.

#

250 g laksefilet

1 spsk olie

1 løg eller rødløg

400 g kogte kartofler

200 g frosne bønner

2 tsk kapers

1 dl cremefraiche

1 bundt purløg eller 2-3 forårsløg

salt og peber

*

Skær laksen i terninger, og krydr dem med salt og peber.

Pil løget, og hak det fint.

Skær kartoflerne i terninger.

Brun laksestykkerne på en varm pande med olie. Tag dem af panden.

Steg løgene på laksepanden i 5 min.

Tilsæt kartoflerne. og steg i 5 min.

Tilsæt bønner, krydr med salt og peber, og steg et par min. mere.

Tilsæt laks og kapers, og varm retten igennem.

Server med cremefraiche og fintsnittet purløg eller forårsløg.

 

Tips: Du kan også bruge røget laks, der så skal tilsættes umiddelbart før servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her