Logo

Lune toaster med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lune toaster med coleslaw

 

Reven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast med den blide ostesmag.

Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 6-8 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)

 

#

Coleslaw:

2 gulerødder

200 g knoldselleri

2 dl græsk yoghurt

1 spsk vineddike eller æbleeddike

salt og peber

 

Toast:

1-2 spsk dijon- eller taffelsennep

12 skiver fuldkorns-toastbrød

3 tomater

6 skiver skinke

6 skiver mild skæreost

2 tsk tørret oregano

*

 

START MED COLESLAW: Riv gulerødder og selleri groft på et rivejern.

Rør yoghurten med eddike og vend grønsagerne i.

Smag til med salt og peber.

Lad coleslaw'en trække, mens du tilbereder dine toaster.

 

Smør et tyndt lag sennep på 6 af brødskiverne.

Læg 1 skive skinke og 1 skive ost på hvert stykke brød.

Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem på brødene, gerne 2-3 skiver på hver.

Læg de sidste 4 skiver brød på toppen.

 

Læg brødene på en bageplade med alufolie og brun dem under grillen i ovnen.

Så snart de er brunede på den ene side, vendes de om og rister på den anden side.

 

Skær sandwichene over på tværs og server med det samme, mens osten er varm og smeltet. Server coleslaw til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her