Logo

Mørbrad i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 mørbrad i skiver
20 g smør
salt, peber, paprika
1 dåse tomater
150 g cocktailpølser
10 små løg
500 g champignon i skiver
3 dl piskefløde
6 skiver bacon

Brun mørbradskiverne og krydr dem med salt, peber og paprika inden de lægges i et ovnfast fad.
Hæld væden fra tomaterne og kom dem i fadet.
Rist pølser og løg i smørret, og kom dem over tomaterne.
Brun omhyggeligt champignonerne.
Bland fløde og tomatsaft fra dåsen og kom blandingen over de ristede champignon.
Kog igennem, og kom blandingen over fadet.
Dæk derefter med bacon og kom fadet i ovnen ved 200 ºC, til baconet er sprødt.
 
Tips: Serveres med fx. salat, løse ris eller flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
54502-01-2012 07:08:24 Agathe Agermose Jensen
Jeg fik prøvet og det var bare rigtig godt og min familie og en gæst kunne ihvertfald lide det, men selvfølge ikke hver dag for så sætter det jo på sidebene, men kan da bruges når man får gæster nemt.
Mange hilsner fra Agathe
54629-12-2011 17:21:02 Agathe Agermose Jensen
Det lyder rigtig hyggeligt og det vil og skal jeg prøve ihvertfald også vil jeg skrive sige hvordan det er

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her