Logo

Minestrone suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minestrone suppe

 

Denne italienske suppe er genial restemad, hvis du har nogle grønsager og ris, der skal bruges.

4 portioner. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 30 min. Fryseegnet.

 

#

2 løg

2 gulerødder

1-2 persillerødder eller 150 g knoldselleri

150 g røget bacon

2-3 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater

1 liter bouillon eller vand 100 g grønne linser (fra Puy)

1-2 dl kogte ris

2 tsk groft salt

friskkværnet peber

 

Tilbehør:

1 glas grøn basilikumpesto

evt. brød

*

 

Rens grønsagerne, og skær dem i små stykker.

Skær bacon i små terninger, og steg dem gyldne i en tykbundet gryde.

Tilsæt knust hvidløg og steg i 1 minuts tid.

Tilsæt alle grønsagerne, og lad det simre i et par min.

Tilsæt tomater, bouillon og linser.

Lad suppen småkage i ca. 20 min., til linserne er møre.

Tilsæt ris, og lad dem blive varme.

Smag til med salt og peber.

Server suppen med pesto og evt. brød

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her