Logo

Sauteskiver med radiser og soja

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauteskiver med radiser og soja

 

Sautéskiver er en mager udskæring af svinekammen, hvor svær og fedt er fjernet. Skiverne skal kun være ½ cm tykke og steges lynhurtigt på en varm pande med lidt fedtstof - perfekt sommermad.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 2-3 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

250 g sautéskiver af svinefilet (½ cm tykke)

½ spsk olie

 

Marinade:

1 fed hvidløg (finthakket)

10 g frisk ingefær (finthakket)

2 spsk sojasauce

2 spsk flydende honning

1 lime

 

Salat:

1 bdt radiser

½ agurk

1 bdt rucola

salt og peber

 

Tilbehør: evt. kartofler eller ris

*

 

Rør finthakket hvidløg og ingefær sammen med soja, honning og limesaft.

Vend kødet sammen med halvdelen af marinaden og læg det i køleskabet.

 

Rens radiser og agurk og skær dem i tynde skiver.

Vend dem sammen med resten af marinaden og vend de skyllede rucolablade i.

Steg kødet lynhurtigt på en varm pande med olie i 1 min. på hver side og anret med salaten.

Server straks evt. med kogte kartofler eller ris.

 

Sauteskiver med radiser og soja

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her