Logo

Skinkeschnitzler a la saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkeschnitzler a la saltimbocca


Saltimbocca er en dejlig nem italiensk ret, som traditionelt tilberedes med kalveinderlår her har vi brugt et par gode skinkeschnitzler. Ordet Saltimbocca betyder "springer ind i munden".

Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 8 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 skinkeschnitzler (300 g)

2-4 tynde skiver lufttørret skinke

1 kvist frisk salvie

15 g smør

½ dl tør marsala eller madeira

1 dl hvidvin

salt og peber

Tilbehør: stegte eller kogte kartofler eller pasta og grønsager.

*

 

Del schnitzlerne i halve og bank dem evt. lidt ud de skal være ca ½ cm tykke.

Krydr dem med salt og peber og læg en skive skinke og et salvieblad på hver.

Sæt det fast med en tandstikker.

Brun schnitzlerne på en pande med smør og tilsæt marsala og hvidvin.

Lad vinen koge næsten helt ind.

Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.

Server straks med kartofler eller pasta og grønsager.

 

Se lækkert tilbehør her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her