Logo

Broccoli-bønnesalat - En dejlig fyldig salat til kød eller fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli-bønnesalat - En dejlig fyldig salat til kød eller fisk

 

En dejlig fyldig salat - server den sammen med dagens grønne ret eller som tilbehør til kød eller fisk. Salaten er også god i madpakken.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

200 g broccoli

100 g grønne bønner

1 lille rødløg

1 forårsløg

1 spsk rosiner

1 spsk balsamicoeddike

½ spsk olie

1 fed hvidløg

salt og peber

*

 

Del broccolien i små buketter og nip bønnerne.

Kog dem møre, men sprøde i letsaltet vand ca. 3-5 min.

Læg dem straks i iskoldt vand og hæld dem derefter på et dørslag.

Snit rødløg og forårsløg fint og vend det sammen med broccoli og bønner.

Drys rosinerne over.

Rør balsamico, olie, salt, peber og presset hvidløg sammen og hæld det over salaten.

 

Se dressinger og flere skønne salater her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her