Logo

Grøn wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn wok

 

Steg årstidens grønsager i en wok eller dyb pande, og giv dem et asiatisk twist med chili, ingefær og lime.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 10 min.

 

#

200 g grønne bønner

2 gulerødder

1 porre

250 g kål

2 fed hvidløg

10 g frisk ingefær

1 chili

1 spsk olie

1 dl grønsagsbouillon

1 spsk lime- eller citronsaft

1 tsk sesamolie

Tilbehør: 150 g ris eller nudler

*

 

Begynd med at rense grønsagerne: Nip bønnerne, og skær dem i halve.

Skræl gulerødderne, skær dem i halve på langs, og derefter i skiver på skrå.

Rens porrerne, og skær dem i skiver på skrå.

Snit kålen i meget tynde strimler.

Pil hvidløgene og hak dem fint.

Skræl ingefæren, og hak den fint.

Rens chilien, og snit den fint.

 

Svits hvidløg, ingefær og chili i en varm wok med olie i 1 min.

Tilsæt bønner og gulerødder, og steg under omrøring i 5 min.

Tilsæt porrer og kål, og steg under omrøring i 3 min.

Tilsæt bouillon, og smag til med citrussaft, sesamolie, salt og peber.

Server med kogte nudler eller ris.

 

Grøn wok


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her