Logo

Grønne asparges med appelsin og rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønne asparges med appelsin og rødløg


Prøv at servere friskdampede grønne asparges med appelsinstykker og en cremet krydderurtedressing.

Se flere opskrifter med asparges på madABC.dk

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4 min.

 

#

250 g grønne asparges

1-2 appelsiner

1 lille rødløg

 

Dressing:

50 g mayonnaise

3 spsk kærnemælk

1 spsk hvidvinseddike

1 spsk hakket frisk estragon

1 spsk hakket basilikum

salt og peber

*

 

Knæk den træede ende af de grønne asparges.

Læg de grønne asparges i en sauterpande, og damp dem møre i letsaltet, kogende vand i ca. 4 min.

Tag dem op, og lad dem dryppe af.

Skær skrællen af appelsinerne, og skær frugtkødet i skiver eller både.

Pil rødløget og hak det fint.

Anret asparges og appelsinstykker på to tallerkener.

Pisk dressingen sammen, hæld den over, og drys med rødløg.

 

Grønne asparges med appelsin og rødløg


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her