Logo

Grillspid med nye kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med nye kartofler

 

Sæt nye kartofler på spid med kød eller fisk og steg spiddene på grillen nemt og lækkert.

Arbejdstid: 20 min. Grilltid: 10-15 min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Med chorizo:

300 g nye kartofler

1 squash (terninger)

2 spsk olie

frisk rosmarin (finthakket)

salt og peber

100 g tørret chorizopølse

eller 250 g frisk chorizopølse

*

 

Skrub kartoflerne rene og kog dem 10min. i saltet vand. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem sammen med squash, olie, rosmarin, salt og peber.

Skær tørret chorizopølse i tynde skiver. Skær frisk chorizopølse i tykke skiver/stykker.

Træk squash og kartofler på spid sammen med chorizopølse og steg spiddene på grillen (ca. 10 min.).

Vend nogle gange undervejs og server som forret til 4 eller hovedret til 2 personer.

(Er du alene så halver portionen.)

 

Med laks:

300 g nye kartofler

1 rødløg (skåret i både)

300 g laksefilet (terninger)

1 tsk citronskal (fintrevet)

2 spsk olie

frisk oregano (finthakket)

salt og peber

*

 

Skrub kartoflerne rene og kog dem 10 min i saltet vand.

Hæld vandet af kartoflerne og vend dem sammen med rødløg, laks, citronskal, olie, oregano, salt og peber.

Træk kartofler, rødløg og laks på spid og steg dem på grillen ca. 10 min.

Vend nogle gange undervejs og server som forret til 4 eller hovedret til 2 personer.

(Er du alene så halver portionen).

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her