Logo

Hakkebøf med sweet potato fritter og cashewpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med sweet potato fritter og cashewpesto

 

En god bøf med pommes frites behøver ikke være lig med dårlig samvittighed, uanset om du vil tabe dig, træner meget eller bare vil spise sundt. Nem og enkel hverdagsmad, med masser af smag. Servér evt med en kålsalat eller grønne asparges...

Tilberedningstid: 30 minutter. Til 1 person

 

#

100 g sweet potato

5 g olie til bagning

salt

170 g hakket oksekød

5 g fedtstof til stegning

salt & peber

 

Cashewpesto

30 g cashewnødder

15 g olie

saft af 1 citron

1 bundt koriander

salt og peber

*

 

Skræl kartoflen og skær den i stave, vend dem i olie og drys med salt.

Bag dem herefter i en 225 °C varm ovn, til de er gyldne (ca 15 min).

Form oksekødet til en stor hakkebøf.

Start med at stege den ved høj varme på en tør pande.

Når den har fået farve på begge sider, tilsættes fedtstoffet.

Steg bøffen færdig og krydr med salt og peber.

 

Kom cashewnødder, olie, citronsaft og koriander i en minihakker.

Kør det til en ensartet pesto og smag til med salt og peber.

 

Server hakkebøffen med de bagte sweet potato fritter og cashewpestoen.

 

Kalorier: 613 kcal. Protein 43 g (28%) Kulhydrat 27 g (19%) Fedt 36 g (53%) Kostfibre 4 g.

 

TIPS: Varier pesto med mange forskellige slags krydderurter og sorter af nødder.

Vælg helt selv om du vil spise bearnaise til. Køb et glas færdiglavet bearnaise, eller find flere opskrifter på bearnaisesauce her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her