Logo

Kalkunkrebinet med rødbedesalat og stegte kartofler fra madABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunkrebinet med rødbedesalat og stegte kartofler fra madABC.dk

 

Vi har brugt kalkunkød i disse dejlige krebinetter, men de kan selvfølgelig også tilberedes med kylling, svine- eller kalvekød. Venlig madhilsen fra madABC.dk

Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g hakket kalkun

1 porre (finthakket)

1 spsk kartoffelmel 1 spsk rugmel

1 spsk olie

 

Rødbedesalat:

400 g skrællede rødbeder

200 g fromage frais eller cremefraiche

1 spsk sennep

1-2 spsk sukker

lidt salt og peber

 

Små stegte kartofler:

250 g små kartofler med skræl

½ spsk olie

salt og peber

*

 

Rør kødet sammen med porre, kartoffelmel, salt og peber.

Form det til to krebinetter og vend dem i rugmel.

Steg dem på en varm pande med olie 5-6 min. på hver side.

Riv rødbederne i tynde strimler.

Rør fromage frais eller cremefraiche med de øvrige ingredienser og smag til med sukker, salt og peber.

Vend rødbederne i dressingen.

Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand ca. 15 min.

Hæld vandet af kartoflerne og steg dem gyldne og møre på en pande med olie.

Kartoflerne kan evt. være en rest fra dagen før.

Tilsæt evt. lidt rosmarin eller timian.


Se dejlige desserter her

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her