Logo

Spidskålssalat med forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskålssalat med forårsløg

 

Prøv en slags coleslaw med den lyse og sprøde spidskål som hovedingrediens. Server som tilbehør til fx stegt flæsk.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 30 min.

#

250 g gulerødder

½ spidskål

2 forårsløg

3 spsk mayonnaise

3 spsk kvark eller cremefraiche

1-2 spsk citronsaft

¼ tsk sukker

salt og peber

*

Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde strimler - brug evt. et råkostjern.

Skyl kålen, og snit den meget fint.

Rens forårsløgene, og snit dem fint.

Rør mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.

Vend det hele sammen, og lad salaten trække 30 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her