Logo

Ægge-lakseruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ægge-lakseruller

 

Lakseruller med æg til forret. Nemt på 15 minutter. Opskrift på lakseruller med æg, smøreost og dild.  Så nemt!

Til 1 person. Tilberedningstid: 20 min. Bagetid: 8 min. Ikke fryseegnet

 

#

25 g Philadelphia light

40 g røget laks

1 æg

25 g drænet yoghurt, max 7%

1 tsk sennep

1 tsk hvedemel

salt og peber

dild

30 g brød

*

 

Del ægget i blomme og hvide.

Pisk æggeblommen sammen med yoghurt, sennep, mel, salt og peber.

Pisk æggehviden stiv og vend den i massen.

Bred ud i et jævnt tyndt lag på et stykke bagepapir på en bageplade.

Bag ved 180 °C i ca. 8 minutter.

 

Tag ud og køl af.

Smør Philadelphia på og læg laks henover.

Klip masser af dild over.

Rul sammen til en roulade, skær i skiver og server med brød til.

 

TIP

Laksen kan udskiftes med skinke. Hvis du laver rullen i forvejen, rulles den stramt i bagepapir eller køkkenfilm, så den er nem at skære i pæne skiver.

 

Kalorier: 316 kcal. Protein 22 g (28%) Kulhydrat 21 g (28%) Fedt 16 g (44%)  Kostfibre 2 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her