Logo

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til

 

Lidt sødere udgave af den gode, gamle biksemad. Derfor tilsætter vi en god chili, som kan balancere de bløde, søde kartofler. 4 Personer. 30 min.


# Ingredienser:

2 rødløg

2 porrer

olie

800 g kogt eller stegt kylling

4 søde kartofler

4 æg

1 mild rød chili

1 spsk fint revet frisk ingefær

*

Sådan gør du:

1. Skær løg og porrer i mindre stykker, og steg dem bløde i olie.  

2. Skær kød i tern, og svits det med.

3. Skær kartoflerne i tern, og lad dem blive gennemvarme på panden.

4. På en anden pande steger/spejler du æggene.

5. Server kartofler og æg samlet med et drys snittet chili, salt og peber.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her