Logo

Cannelloni med skinke og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cannelloni med skinke og feta

 

Cannelloni er store pastaruller med lækkert fyld. Du laver dem nemt af friske lasagneplader fra supermarkedets køledisk. Server gerne retten med en grøn salat.

Tid: 35 min. Kogetid, tomatsauce: 25 min. Ovntid, cannelloni: 25 min. Antal personer: 2

 

#

125 g friske lasagneplader
100 g fetaost
½ dl oliven (uden sten)
125 g hytteost
6 skiver røget skinke (ca. 75 g)
1 spsk dijonsennep
1 dl revet ost efter eget valg

 

Tomatsauce:
½ løg
2 fed hvidløg
olie til stegning
1 dåse flåede, hakkede tomater (400 g)
1 tsk oregano
½ terning hønsebouillon
salt og friskkværnet peber

*

1. Tomatsauce: Pil og hak løg og hvidløg.

Steg det i olie, uden at det tager farve.

Tilsæt tomat fra dåse, oregano og bouillonterning.

Lad tomatsaucen koge ved svag varme i ca. 25 minutter, til meget af væden er fordampet.

Smag til med salt og peber.

 

2. Tænd ovnen på 225 °C.

Skær lasagnepladerne i 6 lige store stykker.

Smuldr fetaosten, og bland den med oliven og hytteost.

 

3. Læg en skive skinke på hvert stykke lasagneplade, og smør sennep på skinken.

Top med en skefuld af fetablandingen.

 

4. Rul lasagnepladerne sammen (stramt) en for en, og læg dem i et smurt ovnfad.

Hæld tomatsaucen over, og drys med revet ost.

Bag retten i ovnen i ca. 25 minutter.

 

Tips: Pastarullerne kan laves i god tid og sættes i køleskabet.

Vent med at hælde tomatsaucen over, til rullerne skal i ovnen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her