Logo

Farsgratin - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 15 min. - alm. gryde: 45 min.

Læg fars af hakket kalv og flæsk lagvis i et ovnfast fad med kogte grønsager (fx grønsags blanding fra fryseren eller snittet kål) Slut med fars.
Stil fadet på risten i gryden, hæld 2 dl vand ved og trykkog ca 15 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Server smeltet smør og rugbrød til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her