Logo

Fisk i ovn med kryddersmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk i ovn med kryddersmør

 

Lækker og virkelig nem opskrift på rødspættefilet med citron og kryddersmør. Retten tilberedes i ovnen. Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 minutter

#

500 g friske eller løsfrosne rødspættefilet'er

salt, hvid peber

1 bdt persille

 

Til kryddersmør:

50 g smør

1 citron

1 fed hvidløg

*

1. Tænd for ovnen (200 °C).

Hvis fiskefilet'erne er frosne, optøes de så meget, at de kan skilles ad og rulles sammen.

Drys med salt og peber.

2. Hak persillen fint.

3. Rør smørret blødt.

Tilsæt 1-2 tsk citronsaft, det pillede, pressede hvidløgsfed og halvdelen af persillen.

4. Fordel kryddersmørret på fiske- filet'en, der rulles sammen.

5. Smør et ovnfast fad og læg fiskerullerne i med åbningen nedad.

Dryp med resten af citronsaften og dæk fadet med alufolie.

6. Stil fadet i den varme ovn og lad fisken dampe, til den er mør, ca. 20 min., alt efter om der er tale om frossen eller frisk fisk.

7. Server fisken i fadet.

Drys med resten af persillen og server kogte kartofler og en grøn grønsag til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her