Logo

Italiensk pizzafyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Italiensk pizzafyld


Stærkt krydrede pølseskiver er glimrende fyld i en pizza. Du må ikke spare på fyldet.

Til 1-2 pizzaer (4 personer) Tilberedningstid: ca. 10 min.

#

4-6 store tomater

1 rød og 1 grøn peberfrugt

1 stort løg

2-3 spsk olivenolie

200 g stærkt krydret italiensk pølse eller spegepølse

1 lille ds ansjosfileter

150 g mozzarella ost eller 4 dl mild, reven ost

8 fyldte oliven

oregano, basilikum og/eller timian, ca. ¼ tsk af hver

*

1. Skær tomaterne i skiver.

Rens peberfrugterne, fjern kernerne og skær frugten i fine strimler.

Hak løget fint.

2. Svits løget i 1 spsk olie.

3. Fordel tomatskiver, løg, peber strimler, pølseskiver og halve ansjosfileter på pizzabunden(e).

4. Skær osten i tynde skiver, der fordeles over hele overfladen.

Drys skiver af oliven over og dryp hver pizza med 1 spsk olie.

Drys med krydderier.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her