Logo

Kalvekarbonade a la osso buco

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvekarbonade a la osso buco

 

Fredagens kalvekarbonader har fået et italiensk twist med tomatsauce, gremolata og risotto med safran.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250-300 g hakket kalvekød

½ tsk salt

1 æg

3 spsk rasp hvedemel

25 g smør

1 dl hvidvin

1 dåse hakkede tomater

salt og peber

 

Gremolata:

1 lille bundt persille

1 økologisk citron

1 fed hvidløg

 

Tilbehør:

2 dl risottoris eller alm. ris

1 knsp safran

15 g smør

25 g parmesanost

*

 

Rør kødet med salt og tilsæt æg, rasp og friskkværnet peber.

Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i mel.

Brun karbonaderne på en pande med smør.

Hæld vinen ved og lad den koge næsten helt ind.

Tilsæt hakkede tomater og lad retten simre under låg til karbonaderne er gennemvarme ca. 10 min.

Smag til med salt og peber og drys med gremolata.

 

Gremolata: Skyl persillen og hak den fint.

Bland den med fintrevet citronskal og finthakket hvidløg.

Server med ris kogt med safran og vendt med smør og revet parmesan.

 

Kalvekarbonade a la osso buco

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her