Logo

Karrysild - Sild skal der til

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysild - Sild skal der til

Det er ikke kun i julen, at den klassiske karrysild er et hit – den passer også perfekt til påskebordet, ja til enhver god frokost. Se denne nemme udgave, hvor silden er blandet i en god, hjemmelavet karrysalat. Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 6 pers. Denne opskrift er nem at lave.

 

# Ingredienser

5-6 marinerede sild

2-3 spsk neutral olie

3-4 tsk god madras karry

4-5 spsk mayonnaise

2-3 spsk cremefraiche

1 æble

2 asier

½ tsk salt

1 knsp peber

*

Fremgangsmåde

Varm olien op i en lille gryde, kom karryen ved og steg den igennem under omrøring et minuts tid. Lad karryolien køle helt af.

Bland mayonnaise med cremefraiche og rør karryolien i.

Vend æbletern og finthakkede asier i mayonnaisen.

Skær sildefileterne i mundrette stykker og bland dem med det øvrige.

Smag til med salt og peber.

Lad karrysilden trække et par timer i køleskabet.

Server med halve hårdkogte æg, dildkviste og løgringe.


Tips: Karrysild serveres gerne med en lille dram også. Brødrene Price lavede denne opskrift på karrysild, da de serverede julefrokost for indbyggerne i den dansk-amerikanske by Elk Horn.

Karrysildene må gerne trække et par timer i køleskabet inden servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her