Logo

Kokossuppe med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kokossuppe med kylling

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

350 g kyllingebrystfilet

2 gulerødder

1 bundt forårsløg

1 fed hvidløg

¼ bundt koriander (pas på det er kraftigt)

2 spsk ingefær

4½ dl hønsebouillon

2½ dl kokosmælk

lidt chili evt.

½ lime, saften af

2 spsk fishsauce

1 grøn karrypasta, lille

300 g jasminris

 

* Tilberedning

Skær gulerødderne i tynde strimler og forårsløgene i tynde ringe.

Hak hvidløget fint, og pluk korianderen i blade.

Skær kyllingen i strimler på et rent skærebræt.  

Bring bouillonen til kogepunktet.

Tilsæt ingefær, hvidløg, karrypasta og kyllingefilet, og kog suppen i 8-10 min.

Tilsæt gulerødder, forårsløg og kokosmælk, og kog i yderligere 5 min, til grønsagerne er møre og suppen let cremet.

Krydr kokossuppen med fishsauce, limesaft og evt. chili.  

Anret suppen med koriander (pas på det er kraftigt) på toppen, og spis den sammen med en stor skål kogte jasminris.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her