Logo

Minutbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Minutbøffer

 

Minutbøf er - ikke overraskende - ret hurtig mad. Her er opskriften med tynde skiver af kalvemørbrad, der blot steges 30 sekunder på hver side.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

#

8 tynde skiver kalvemørbrad (ca. 75 g stk.)

peber fra kværn og salt

2 auberginer

olie til pensling

brøndkarse

*

1. Dup kødet tørt.

Skiverne skal være meget tynde.

Måske er du nødt til at banke dem lidt med hånden, men du må aldrig bruge kødhammeren.

Drys kødet med peber og stil det til side.

 

2. Skær auberginerne i 2 cm skiver, der pensles med olie og drysses med peber.

 

3. Læg først aubergineskiverne på grillen og lad dem stege ca. 3 min. på hver side.

Skub dem ud til siden og læg kødet på.

Det skal kun have ca ½-1 min. på hver side.

Drys med salt efterstegningen.

 

4. Server kød og auberginer på varme tallerkener.

Pynt med brøndkarse, der spises til, evt. dryppet med olie-eddike marinade.

Server brød til.

 

TIPS: Du kan evt også bruge oksefilet, tynd- eller tyksteg 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her