Logo

Nem hverdagssuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

2-3 porrer skåret i skiver
2 skivede løg
2 spsk smør eller margarine
¼ hvidkålshoved skåret i fine strimler
5 store, melede kartofler
1 ½ l lys bouillon (evt. hønsebouillon fra dåse) eller vand
salt, peber

* Tilberedning

Svits porrer og løg i fedtstoffet i trykkogeren.
Kom hvidkålen i sammen med de hele kartofler og suppen.
Drys med salt og peber.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk i 15 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Tag de hele kartofler op og mos dem.
Rør mosen i suppen.
Bring det til kogepunktet og smag suppen til med salt og peber.
Serveres med groft brød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her