Logo

Nyrer i flødesauce - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 3 min.

# Ingredienser

500 g kalve- eller svinenyrer
3 spsk smør
4 spsk tør Martini
½ tsk rosmarin
½ tsk basilikum
2 dl piskefløde
salt, peber
2 tsk fransk sennep

* Tilberedning

Befri nyrerne for evt. fedt samt hinder og årestammer.
Skyl dem og skær dem i fingertykke skiver.
Brun skiverne i fedtstoffet i trykgryden.
Hæld Martini ved og tilsæt krydderier samt piskefløde.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad dem koge i 3 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Rør sennep en i og smag til med salt og peber.
Råstegte kartofler eller løse ris er godt tilbehør.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her