Logo

Ovnbagt ørredfilet med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagt ørredfilet med krydderurter

 

Her er en nem og sommerlig fiskeret, hvor fisk, grønsager og "sauce" tilberedes sammen i ovnen. Vi har brugt ørred, men frisk laksefilet er også velegnet.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 15 min 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Ovnbagt ørredfilet med krydderurter:

400 g ørredfilet eller laksefilet

1 grøn squash

4-6 cocktailtomater

100 g skyr eller kvark 1%

friske krydderurter fx timian og oregano

salt og peber

Tilbehør: ½ kg nye kartofler

*

Sådan laves Ovnbagt ørredfilet med krydderurter:

Tænd ovnen på 200 °C.

Skrub kartoflerne rene og kog dem 8 min. i velsaltet vand.

Sluk og lad kartoflerne trække møre under låg ca. 8 min.

 

Vask squash og tomater og skær dem i skiver.

Læg dem taglagt i to portioner på en bageplade med bagepapir.

 

Del fisken i to stykker, krydr dem med salt og peber og læg dem oven på grønsagerne.

Rør skyr eller kvark sammen med hakkede krydderurter, salt og peber og fordel det over fisken.

Sæt pladen i ovnen i ca. 15 min.

 

Server straks med de friskkogte, nye kartofler.

 

Tips: Bag evt. lidt ekstra fisk, så du har rester til en lækker fiskesalat - se her

(Laksesalat med fennikel og rygeost)


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her